Search
Search

Spuisluis

Welkom bij Spuisluis. Dit was de naam van het vroegere nieuwsplatform van Stichting ANEMOON voor en door waarnemers. Het is op verzoek weer teruggeplaatst met diverse oudere onderwerpen. Maar je kunt nog steeds informatie aan ons kwijt. Heb je een leuk bericht met foto? Stuur het naar info@anemoon.org en misschien zie je het dan op de website terug!

24

Nature Talks is hét evenement voor liefhebbers van natuur en beeld

Op 12 en 13 november vindt het Nature Talks Photo Festival plaats in Congres Centrum Reehorst in Ede. Nature Talks Photo Festival is hét festival voor natuurfotografen, natuurfilmers en natuurliefhebbers.

Tijdens het festival worden meer dan 60 lezingen gegeven, waaronder een lezing over onderwaterfotografie door Ron Offermans. Namens Stichting ANEMOON geeft Peter van Bragt een presentatie met de titel Zeenaaktslakken: fotograferen met kennis van de soorten. Stichting ANEMOON is met een stand aanwezig. Op zondag 13 november zal ook de Nederlands Malacologische Vereniging deel uitmaken van deze stand en samen met ANEMOON de digitale verspreidingsatlas voor weekdieren presenteren. Voor de onderwater wereld is er ruime aandacht in de Duiken In Beeld zaal.

Het hoofdprogramma bestaat uit presentaties waar internationale en nationale top natuurfotografen hun beelden tonen. Meer dan 40 fotografen wat er zoal bij komt kijken om tot prachtige beelden te komen. Laat je inspireren door o.a. Steve Winter (NatGeo, USA), Brian Skerry (NatGeo, USA), Sergey Goshkov (NatGeo, RUS), Ole Jørgen Liodden (NOR), Diego Lopez (ESP), Will Burrard Lucas (ENG), Han Bouwmeester (NED), David Pattyn (BEL), Jan Vermeer (NED) en Benny Rebel (DE) en nog veel meer!

Naast een scala aan topfotografen biedt Nature Talks een uitgebreid basisprogramma met lezingen van fotografen, filmprogramma's, een fotobeurs van meer dan 2.000m2, een expositieruimte met o.a. de winnaars en finalisten van de Nature Talks Photo Contest, een fotografencafé, een fotografen diner, workshops en masterclasses. Bijzonder is de lezing over teken en de ziekte van Lyme.

Nature Talks biedt een nieuw platform voor alle liefhebbers van natuur, fotografie, film en natuurbeleving. Het festival en de bijbehorende fotowedstrijd Nature Talks Photo Contest zijn een eerste stap om mensen bij elkaar te brengen die dezelfde passie hebben. We willen het beeld en de fotograaf laten spreken om zo de natuur te laten spreken!

Nature Talks wordt gehouden in Congres Centrum Reehorst te Ede op 12 en 13 november 2016. Ede ligt centraal in Nederland en is gemakkelijk te bereiken met de auto of openbaar vervoer (station op 5 min. lopen)

Nature Talks Photo Festival is Het nieuwe natuurfotografie-event waar veel mensen naar uitkijken om zich te laten inspireren en informeren. Maar het allerbelangrijkste is dat we elkaar ontmoeten en enthousiasmeren!

Website & ticketverkoop: Nature Talks Photo Festival
Website & deelname:      Nature Talks Photo Contest
Mail & telefoon:             info@naturetalks.nl | 040-2405015

Nature Talks Photo Festival 2016 | 12 & 13 november | ReeHorst Ede


Waardering
Waardering: 4,67(3 stemmen)

Commentaar

Klik op de foto’s voor grotere plaatjes.

Alle artikelen

Diensten

Weekdieren (EU-Habitatrichtlijn)

Mariene soorten en ecologie

Contact

Stichting ANEMOON
Postbus 29
2120 AA Bennebroek

anemoon@cistron.nl

06-11442009

Back To Top