Search
Search
Doe mee met Stichting ANEMOON

Doe mee met Stichting ANEMOON

Meedoen is niet moeilijk. Iedereen kan helpen: af en toe op je zelf eens eens wat waarnemingen doorgeven of meedoen aan een monitoring- of inventarisatieproject. Deelnemen aan inventarisaties of zelf activiteiten organiseren, gegevens analyseren, rapporten maken of leuke artikelen schrijven voor de Zoekbeeld (nieuwsblad van Stichting ANEMOON).

Vaak horen we: “Sinds ik meedoe aan projecten van ANEMOON, heb ik geleerd veel beter te kijken. Nu beleef ik de natuur intenser. Nu pas besef ik dat ik steeds weer duik in een wereld vol wonderen.”

Je kan meedoen op meerdere manieren:

Waarnemingen doorgeven

Waarnemingen doorgeven

Wat heb jij gezien? Laat je waarneming niet verloren gaan! Er zijn verschillende methoden en platforms waarmee je jouw waarnemingen kan doorgeven. We hebben deze voor je op een rijtje gezet.

Word vrijwilliger

Word vrijwilliger

Duik in de wereld van de onderwaternatuur! Wil je de schoonheid van mariene flora en fauna en land- en zoetwaterweekdieren ontdekken? Word dan vrijwilliger bij Stichting ANEMOON.

Steun ANEMOON

Steun ANEMOON

Steun Stichting ANEMOON door een donatie te doen en maak een verschil voor de onderwaternatuur. Uw bijdrage helpt bij het in stand houden van onze monitoring projecten en educatieve activiteiten.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, activiteiten, artikelen en waarnemingen! Schrijf je in voor Zoekbeeld en Zeevonk.

Agenda

Agenda

Van duiken en snorkelen tot natuur op het strand en in de getijdenzone. Ga mee met een excursie en leer over week- en zeedieren, wieren en hun leefomgeving.

Word duiklocatie beschermer

Word duiklocatie beschermer

Wil je met jouw waarnemingen bijdragen aan mariene natuurbehoud? Adopteer een duiklocatie en help mee met het monitoren van de onderwaternatuur.

 

ANEMOON-dag

ANEMOON-dag

De landelijke ANEMOON-dag is dé dag voor natuurliefhebbers die duikend waarnemingen doen, strand-aanspoelsel tellen of weekdieren inventariseren. Ook als je dit nog niet doet maar wel overweegt, is deze dag dé kans om je te laten informeren.

Donaties

Diensten

Weekdieren (EU-Habitatrichtlijn)

  • Inventarisaties
  • Beheeradviezen 
  • Monitoring
  • Exoten

Mariene soorten en ecologie

  • Educatie
  • Artikelen
  • Exoten

 

Steun ANEMOON

Contact

Stichting ANEMOON
Postbus 29
2120 AA Bennebroek

anemoon@cistron.nl

06-11442009

Back To Top