Search
Search

Doe mee

Doe mee met Stichting ANEMOON

Doe mee met Stichting ANEMOON

Meedoen is niet moeilijk. Iedereen kan helpen. Je kunt deelnemen aan een monitoring- of inventarisatieproject, af en toe waarnemingen doorgeven of zelf activiteiten organiseren, als expert gegevens valideren, analyseren en rapporten maken of gewoon zomaar leuke artikelen schrijven voor o.a. Zoekbeeld (het nieuwsblad van Stichting ANEMOON).

Vaak horen we: “Sinds ik meedoe aan projecten van ANEMOON, heb ik geleerd veel beter te kijken. Nu beleef ik de natuur intenser. Ik besef dat ik steeds weer duik in een wereld vol wonderen.”

Je kunt meedoen op meerdere manieren:

Agenda

Agenda

Van duiken en snorkelen tot natuur op het strand en in de getijdenzone. Ga mee met een excursie en leer over week- en zeedieren, wieren en hun leefomgeving.

Waarnemingen doorgeven

Waarnemingen doorgeven

Wat heb jij gezien? Laat je waarneming niet verloren gaan! Er zijn verschillende methoden en platforms waarmee je jouw waarnemingen kunt doorgeven. We hebben deze voor je op een rijtje gezet.

Word vrijwilliger

Word vrijwilliger

Duik in de wereld van de onderwaternatuur! Wil je de schoonheid van mariene flora en fauna en land- en zoetwaterweekdieren ontdekken? Word dan vrijwilliger bij Stichting ANEMOON.

Steun ANEMOON

Steun ANEMOON

Steun Stichting ANEMOON door een donatie te doen en maak een verschil voor de onderwaternatuur. Uw bijdrage helpt bij het in stand houden van onze monitoring projecten en educatieve activiteiten.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, activiteiten, artikelen en waarnemingen! Schrijf je in voor Zoekbeeld en Zeevonk.

Word duiklocatie beschermer

Word duiklocatie beschermer

Wil je met jouw waarnemingen bijdragen aan natuurbescherming? Adopteer dan een duiklocatie en help mee met het monitoren van de onderwaternatuur.

 

ANEMOON-dag

ANEMOON-dag

De landelijke ANEMOON-dag is dé dag voor natuurliefhebbers die duikend waarnemingen doen, strand-aanspoelsel tellen of weekdieren inventariseren. Ook als je dit nog niet doet maar wel overweegt, is deze dag dé kans om je te laten informeren.

Donaties

Diensten

Weekdieren (EU-Habitatrichtlijn)

Mariene soorten en ecologie

Contact

Stichting ANEMOON
Postbus 29
2120 AA Bennebroek

anemoon@cistron.nl

06-11442009

Back To Top