Search
Search

Agenda

Registreren Datum: 27-10-2023 20:00 - 29-10-2023 16:30 Exporteren evenement
  • Deelnemers: 2
  • Plaatsen: 20
  • Overblijvende: 18
Biologische Werkgroep
/ Categorieën: Agenda, Anemoon

MOO-weekend

Eind oktober is het zover, Stichting ANEMOON en de Biologische Werkgroep organiseren weer een waarnemersweekend voor MOO-waarnemers (duikers en snorkelaars). Dit vindt plaats in Burgh-Haamstede in Zeeland van vrijdag 27-10-2023 t/m zondag 29-10-2023.

Op vrijdag- en zaterdagavond zijn er ecologische lezingen, waarbij aan bod komen:

  • Krabben: soorten krabben en hun fysiologie, anatomie en voorplanting
  • De nieuwe ANEMOON-webapp
  • Hoe word je Duiklocatie beschermer bij Stichting ANEMOON
  • Nieuwe analysemethode en waarnemersgedrag

Deelnemers hebben dit weekend alle gelegenheid om zelfstandig duiken te maken. Je leert in die paar dagen van alles over het herkennen van de vele dieren en wieren die je in de Nederlandse zoute wateren kunt tegenkomen. Met ervaren begeleiders kun je de door jou waargenomen soorten bespreken en eventuele foto’s bekijken. We laten je bovendien zien hoe je gemakkelijk je eigen waarnemingen invoert en beheert op het ANEMOON-portaal en in de ANEMOON-webapp. Een MOO-weekend is niet alleen leerzaam, maar natuurlijk ook gewoon heel gezellig!

Locatie en verblijf: We verblijven vanaf vrijdag (20:00u) t/m zondag (16:30u) in de groepsaccommodatie ‘De Koebel’, Zandstraat 5, in Burgh-Haamstede. Een borrel op vrijdagavond en het ontbijt en de lunch op zaterdag en zondag worden verzorgd, evenals het avondeten op zaterdag.

Aanmelden: meld je aan op onze website door op de oranje knop 'Registreren' te klikken. Na betaling ben je ingeschreven en ontvang je een week voor aanvang van het weekend een e-mail met meer informatie. De bijdrage in de kosten is 95 euro p.p. Graag overmaken op NL30 INGB 0006560075 ten name van Stichting ANEMOON.

Vorig artikel Strandwacht Westenschouwen
Volgend artikel Strandwerkgroep Waterweg-Noord: stenenkeer-excursie Flaauwers Inlaag
Printen
140

Registratie formulier

 
x

Diensten

Weekdieren (EU-Habitatrichtlijn)

Mariene soorten en ecologie

Contact

Stichting ANEMOON
Postbus 29
2120 AA Bennebroek

anemoon@cistron.nl

06-11442009

Back To Top