Search
Search

Agenda

Datum: 14-8-2022 11:00 - 17:00 Exporteren evenement
Julia beheer
/ Categorieën: Anemoon

Boskalis Beach Cleanup Tour | Ecologie activiteit | Katwijk aan Zee

Bijzonder dit jaar zijn de ecologiedagen in de Boskalis Beach Cleanup Tour die in het teken staan van de natuur aan de Noordzee kust. Stichting ANEMOON is op twee van de vier ecologiedagen aanwezig met leuke activiteiten.

In Katwijk aan Zee staan de prachtige onderwaternatuur en de kraamkamerfunctie van de Noordzee centraal. Aquaria en bakken met zeeleven en strandvondsten worden opgesteld. Materiaal kan van dichtbij worden bekeken door een binoculair. Breng je eigen strandvondsten mee en samen gaan we deze op soortnaam brengen. We sluiten de dag af met een kor-excursie. Een net -de kor- wordt vanaf het strand door het water heen getrokken, waarbij vooral jonge platvis, krabben en garnalen worden gevangen. Je hoeft je voor deze ecologie activiteiten niet in te schrijven. Kijk voor meer informatie op: https://www.beachcleanuptour.nl/wijk-aan-zee/.

Tijdens de Boskalis Beach Cleanup Tour van Stichting De Noordzee wordt de héle Noordzeekust schoongemaakt. Doe jij ook mee? Meld je aan voor een of meerdere etappes! Kijk hier voor meer informatie over de etappes en om je aan te melden: https://www.beachcleanuptour.nl/etappes/ 

Printen
158

Diensten

Weekdieren (EU-Habitatrichtlijn)

Mariene soorten en ecologie

Contact

Stichting ANEMOON
Postbus 29
2120 AA Bennebroek

anemoon@cistron.nl

06-11442009

Back To Top