Search
Search

Agenda

Datum: 13-6-2024 10:00 - 16:00 Exporteren evenement
  • Deelnemers: 8
  • Plaatsen: 8
  • Overblijvende: 0
Evenement registratie is niet meer mogelijk.
13-06 Snorkel-excursie ANEMOON/ARK
Julia beheer
/ Categorieën: Agenda, Anemoon

13-06 Snorkel-excursie ANEMOON/ARK

Alleen voor genodigden

Ben je nieuwsgierig naar het onderwaterleven bij schelpdierriffen? Stichting ANEMOON neemt je deze zomer graag mee op snorkelexcursie zodat je zelf kan beleven hoe mooi het leven in de zee kan zijn. Deze snorkelexcursie wordt aangeboden in samenwerking met ARK.

Nadat je van ons alle materialen, een snorkelinstructie en introductie tot het onderwaterleven hebt gekregen, gaan we in duo's het water in. Hier laten we je op een leuke manier verder kennismaken met het onderwaterleven en gaan we dieper in op de ecologie en het belang van schelpdierriffen.

Na het snorkelen geven we onze waarnemingen door aan het Monitoringsproject Onderwater Oever (MOO) van Stichting ANEMOON. Hiermee helpen we mee met monitoring onderzoek naar zeedieren en wieren. Met behulp van deze waarnemingen en daaruit verkregen kennis kunnen de biodiversiteit en de onderwaternatuur beter beheerd en beschermd worden.

Je hebt geen snorkelervaring nodig om mee te doen met deze excursie! Schrijf je in door op de oranje knop ‘REGISTREREN’ te klikken.

Startlocatie: Port Zelande 2, 3253MG, Ouddorp
Duikschool Brabant & Sealand Diving

Printen
104

Diensten

Weekdieren (EU-Habitatrichtlijn)

Mariene soorten en ecologie

Contact

Stichting ANEMOON
Postbus 29
2120 AA Bennebroek

anemoon@cistron.nl

06-11442009

Back To Top